“Nieuwsbrief 2022 januari t/m maart.”

Wat vinden wij het leuk dat u de moeite neemt om onze nieuwsbrief te bekijken!

Hier is die dan: onze eerste nieuwsbrief van 2022.

We begonnen het jaar met een ‘lockdown’ vanwege de corona-maatregelen van ons kabinet. Voor niemand was die periode prettig. Gelukkig is het Mannencentrum NOP nu weer open.

In die tussentijd hebben wij natuurlijk niet stil gezeten. We bleven zoeken naar manieren om toch en goede invulling te geven aan onze doelstelling; zoals u die op onze homepage kunt lezen.

Het zal u vast zijn opgevallen dat de website ‘in een nieuw jasje’ is gegoten. We denken dat het nieuwe uiterlijk beter aansluit bij de lees-beleving van onze bezoekers.

We hebben aan Wim Kooiman van KooimanICT en aan Rayan Rassam gevraagd om met ons mee te denken over de opmaak  van onze website. En: het resultaat mag er zeker zijn!

Op onze homepage geven wij u informatie waarvan wij denken dat u die zult waarderen.

De agenda is nu gemakkelijk toegankelijk en overzichtelijker gemaakt. En nog belangrijker: de agenda is weer helemaal ‘up-to-date’. Heeft u die trouwens al bekeken? Echt de moeite waard, want er is weer van alles bij Mannencentrum NOP  te doen!

Ook is het goed om te benoemen dat ons Contactformulier (Menuknop CONTACT) is vernieuwd.

We hopen dat u ook de moeite wilt nemen om de rest van onze website te bekijken en te ‘ontdekken’ .

Wellicht heeft u naar aanleiding van onze nieuwsbrief of over onze website vragen? Of heeft u andere vragen aan ons? Schroom niet om die te stellen. Wij staan u graag te woord!

Verder kunt u zich inschrijven of aanmelden voor activiteiten. In de agenda staat bij wie en hoe u dit kunt doen.

Graag willen wij u wijzen op ons contactformulier, maar u mag ons natuurlijk ook bellen of appen.

 

Het mannencentrum NOP wenst u verder nog een fijne dag toe, en wie weet, ontmoeten wij elkaar bij een activiteit, een excursie, of andere gelegenheid vanuit onze agenda, of gewoon op ons bezoekadres aan de

Nijenbeek 4a, 8303 XZ te Emmeloord

Graag tot ziens!

 

(PS: Klik rustig verder op onze website, dat vinden wij helemaal niet erg!)